5 Tips voor de maximale impact van uitleganimaties:

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

 

5 Tips voor de maximale impact van uitleganimaties:

gtech_arc2

1. Wees selectief.

Hoewel er waarschijnlijk veel is wat je wilt dat je kijker weet over uw bedrijf, je hebt maar ongeveer twee minuten om hun aandacht vast te houden. Wees dus heel gericht met de boodschap!

gtech_arc3

2. Hou het simpel.

Terwijl we twee lagen van audio- visuele informatie willen toepassen, willen we niet dat de kijker overbelast raakt. Gebruik cijfers en hoofdlijnen in plaats van complexe scènes en achtergronden.

gtech_arc5

3. Hou het leuk.

De meest virale video’s zijn degenen die ons aan het lachen maken. Als we lachen en plezier hebben zijn we meer ontspannen en ontvankelijker om dingen te leren. We hebben ook de neiging om goede gevoelens te hebben over wie ons dat gevoel hebben gegeven.

gtech_arc4

4. Maak verbinding met uw doelgroepen.

Gebruik metaforen om je kijker te verbinden met je nieuwe
gegevens door iets te gebruiken dat ze al kennen.

gtech_arc copy

5. Zeg wat je denkt.

Wees eerlijk tegen je animators over wat je wel en wat je niet wilt. Niets is onmogelijk en ze kunnen alles voor je tekenen, maar het wordt lastiger én duurder om dingen verder in het proces te veranderen.

Als je wilt dat je potentiële klanten snel je bericht begrijpen én het onthouden wanneer ze klaar zijn om te kopen, overweeg dan om een geanimeerde video toe te voegen aan je marketing-plan. U kan ons contacteren via info@insync.be of via het nummer 03 294.64.56.

Bekijk enkele van onze referenties: