Nieuws

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

03

apr 2014

Bereik een maximaal rendement met je website

Gepost door / in Nieuws /

Relevante teksten met de juiste keywoorden op je bedrijfswebsite zijn nodig om bij Google bovenaan terecht te komen. “Maar wist je dat met video op je website de kans op de eerste pagina van Google 53 keer groter is én dat een bezoeker gemiddeld twee minuten langer op je website blijft?”, vraagt Sam Dierckx, zaakvoerder van Insync Videocommunicatie.

Sam Dierckx volgde na een marketingopleiding de opleiding audiovisuele kunsten aan de Rits School of Arts in Brussel. Sam Dierckx: “87% van de online marketeers maakt reeds gebruik van video en in 2017 zal online video liefst 90% van het internetverkeer voor zijn rekening nemen. Onderzoek wijst uit dat 65% van de internetgebruikers de bedrijfswebsite bezoekt na het bekijken van de bijhorende video op YouTube en dat ze online beslissen over een aankoop.”

Met de VlogService hoeft de productie van een video helemaal niet duur en arbeidsintensief te zijn. Sam Dierckx: “De VlogService biedt de oplossing wanneer u op regelmatige basis eenvoudige, betaalbare en professionele video updates wil verspreiden. U verzorgt zelf de inhoudelijke voorbereiding: een voorstelling van een dienst, een demonstratie van een product, een klantentestimonial, etc. Wij zorgen voor een audiovisuele specialist, die ter plaatse een professionele opname maakt en deze vervolgens ook nog oplevert terwijl u erbij zit.”

VlogService is beschikbaar in drie packs. De goedkoopste pack gaat uit van ongeveer 10 minuten filmen, de meest uitgebreide pack gaat uit van ongeveer 2 uur filmen. Dit gecombineerd met de aansluitende montage en afwerking.

YouTube Video Advertising

Je kan aanvullend op de VlogService ook beroep doen op YouTube Video Advertising. Sam Dierckx: “Je kan met video zeer gericht en lokaal adverteren, in een bepaalde straal rond je bedrijf en binnen een bepaalde wel gedefinieerde doelgroep. Bovendien zijn de tarieven heel wat goedkoper dan bij Google adwords.”

Vlog Service

info@vlogservice.be
www.vlogservice.be

Gelieve het sociale netwerk te selecteren om deze pagina op te delen.

We like you too :)

Hartelijk bedankt om deze pagina te liken.

GELIJKAARDIGE POSTS