Diensten

HomeDiensten

Video Producties

Als we spreken over video, dan hebben we het echt over alle vormen van online video. Of het nu uitleganimaties zijn, bedrijfsfilms, productfilms of howto's en klantentestimonials: we zijn gespecialiseerd in het juist communiceren via deze verschillende online (of offline) video opties.
Lees meer

Online Video Strategie

Zomaar video's online plaatsen heeft weinig zin als er geen strategie achter zit.  Via video website embedding en video klantentestimonials ,VSEO maar ook video content marketing, social media video's die mogelijks viral video's worden enzovoort kunnen we u adviseren tot u tot een echte online video strategie komt.

Lees meer

Youtube video advertising

Wij verzorgen voor u een Youtube Video Advertising campagne die ingesteld kan worden per doelgroep en regio. Zo bereikt u aan een zeer betaalbare prijs het publiek dat u wilt bereiken. We kunnen ook instaan voor de distributie van video's op facebook en eventueel een youtube en facebook campagne combineren. Zo bent u zeker van het juiste resultaat!
Lees meer

Vlog Service

Video productie wordt heel vaak beschouwd als iets wat zeer duur en zeer intensief qua workload is. Veel bedrijven zouden echter graag ook op regelmatige basis video update's geven over de activiteiten. Het vormt voor uw doelgroep een welgekome afwisseling voor de geschreven artikels die al regelmatig verschijnen.  Vlog Service biedt hier een oplossing: u verzorgd de inhoudelijke voorbereiding, wij zorgen ervoor dat er iemand langskomt die weet hoe een camera werkt én het vervolgens ook nog monteert terwijl u erbij zit.  Zo kan u op een goedkope manier regelmatig video update's verzorgen voor uw doelgroepen. Denk eraan, die lange teksten op uw website zijn wel goed voor de search engines maar website bezoekers lezen ze niet.

Lees meer

Websites

Tegenwoordig is het niet meer voldoende om "een website" te hebben, u online aanwezigheid is bijna even belangrijk geworden als uw offline presentatie.  Websites bouwen kan op vele manieren, wij zorgen er via een open source pakket voor dat u een kwalitatief sterke website hebt die werken op smartphones en tablet's.  Bovendien kan u na oplevering er zelf mee voor zorgen dat de website "up to date" blijft, een handig CMS of content management systeem zorgt ervoor dat u niet voor elke kleine aanpassing weer een rekening krijgt. We gebruiken hiervoor enkel techieken en website designs die in een internationale context reeds hun sporen verdient hebben.
Lees meer

Roadshow en Event Truck

Als het u echt menens is halen we onze event vrachtwagen van stal.  Hiermee rijden we tot bij uw klanten of prospects om ze een zeer persoonlijke ervaring van uw merk of producten aan te bieden.  Na de focus die er is op online zouden we soms nog vergeten dat de meeste mensen toch nog een aardig deel van de tijd in een offline realiteit doorbrengen. De roadshow vrachtwagen vertegenwoordigd en communiceerd hier uw waarden en differentiatoren. 12 meter lang, 4 meter hoog en 40 vierkante meter die in 15 minuten is opgesteld is onmogelijk weg te klikken en nog moeilijker te vergeten…

Bezoek de website van roadshowtruck.be