Bedrijfsfilm

HomeDienstenVideo ProductiesBedrijfsfilm

Enkele video voorbeelden

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsimago bouwen en onderhouden, hiervoor is de bedrijfsfilm is onmisbaar geworden. Een absoluut noodzakelijk onderdeel van de merkstrategie. Een logo, een filosofie, mooie online referenties... vul dit aan met het visueel verhaal van een merk of bedrijf en de cirkel is rond. Hier koppelen we ratio aan emotie en creëren de mogelijkheid om een bedrijf te tonen zoals het op zijn best is, gestructureerd dynamisch en bruisend van energie.

U hebt een bedrijfsfilm of productfilm nodig omdat u merkt dat uw klanten en prospecten nog maar weinig teksten lezen. Deze kan u integreren in één van uw online toepassingen, gebruiken als beursfilm en beursvisual of inzetten via een ander communicatiekanaal.

Laat zien wat er achter de schermen gebeurd.

Vaak heeft men er geen idee van wat er allemaal komt kijken om de service en de kwaliteit die men vanzelfsprekend vindt te kunnen aanbieden. Een bedrijfsfilm is de ideale tool om te duiden wat er allemaal achter de schermen gebeurd. Wat zijn de vele kleine (en grote) dingen waarmee jullie het verschil maken? Dankzij de InSync begeleiding komt u tot een video resultaat waarmee u een inzicht geeft in uw bedrijfsvoering en structuren, maar klanten ook een verantwoording vinden voor uw prijszetting.

Verschillende opties

Het gaat erom een bedrijfsfilm te realiseren die bij uw bedrijf past en aansluit bij uw communicatieplannen. Onze films zijn niet in hokjes te plaatsen want de stijl is telkens uniek aangepast aan de bedrijfscultuur en communicatiemix. Van sfeerfilm en bedrijfspresentatie tot testimonials en grafische voorstellingen.

Professioneel en toch kostenbesparend!

InSync realiseerde de voorbije jaren vele video producties voor KMO’s, organisaties, overheden en multinationals. We maken graag van uw video productie het volgende succes! Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat er van uw zijde enkel het strikt noodzakelijke voorbereidend werk nodig is. Door middel van een gesprek waarin besproken wordt, wat u wenst te bereiken met de audiovisuele productie schrijven we een storyline. Zo hebt u een inzicht in het uiteindelijke resultaat nog voor er een dag gefilmd is. We geven u inzicht en zekerheid over het eindresultaat en besparen u tijd en geld. Er wordt altijd gewerkt vanuit een professionele benadering, dat betekent dat we de juiste persoon inzetten voor elk specifiek onderdeel van de videoproductie.

Hoe pakken we het bij InSync aan?

De voorbereidende fase wordt uitgevoerd door iemand die vanuit een meta perspectief naar uw vraag kijkt. De dag waarop gefilmd wordt komt een cameraman, al dan niet met een regisseur of uitgebreidere crew langs om al het nodige te filmen en video quotes af te nemen. In postproductie (video montage) zorgen we ervoor dat alle beelden op de juiste muziek wordt gezet en de correcte video inhoud overblijft. In tegenstelling tot wat velen denken is de filmdag slecht 30% van het totale werk. De voorbereiding en de post productie maken uw video’s voor online en offline gebruik tot een succes mét een return on investment. Neem vandaag contact met ons op voor uw video realisatie! Via mail (info@insync.be) of telefonisch: +32 (0)3 294.64.56.

Vraag gratis advies

Bij InSync krijgt u gratis advies over onze videoproducties en onze andere diensten. U kunt ons ook dagelijks bereiken tussen 9:00 en 18:00 op nummer 0032(0)477.416.167 of stuur ons een bericht met onderstaande contactformulier.

Vul uw naam in*

E-mailadres*

Onderwerp bericht:*

Uw bericht*

Meer intresse in onze andere diensten?

UITLEGVIDEO’S

Geef snel en compact weer waarover het gaat, als begeleiding van een verkoopsgesprek, prospectie of ...

VLOG SERVICE

Veel bedrijven hebben de behoefte om regelmatig eenvoudige video updates online te plaatsen.

YOUTUBE VIDEO ADVERTISING

Met marketing op YouTube maak je van kijkers fans en van fans nieuwe klanten.

PRODUCTFILM

Bespaar geld en realiseer van de eerste keer een productfilm die zichzelf terugbetaald.

VIDEO CONTENT MARKETING

Video content marketing kan verspreid worden over niche websites die bezocht worden door uw doelgroepen