Youtube video advertising

HomeDienstenYoutube video advertising

Meer omzet met YouTube ?

Zet je merk of bedrijf op video.

Gebruik emotie, kracht en puur videoplezier. Met marketing op YouTube maak je van kijkers fans en van fans nieuwe klanten. Als bedrijf aanwezig zijn op Youtube is dus bijna noodzakelijk geworden in een hedendaagse communicatie strategie.  Maar ook gericht adverteren is mogelijk op Youtube dankzij Youtube Trueview dit in 3 vormen.

Youtube is de tweede grootste zoekmachine op het internet, Youtube komt net na Google als het gaat over zoekopdrachten.

TrueView-InSearch

Met Youtube TrueView-InSearch is het mogelijk om bovenaan de zoekresultaten te komen.  Net zoals u al doet bij Google Adwords.  De In-Search advertenties worden weergegeven boven of rechts van het normale zoekresultaat op de pagina met zoekresulaten.

Trueview-In-Display

In-Display video advertenties worden weergegeven naast andere YouTube video’s of op andere websites in het Google Display Netwerk die overeenkomen met de ingestelde doelgroep.

TrueView InStream

InStream advertenties komt net als op televisie net voor de video content die een kijker wilt bekijken.  Het zijn de televisie-achtige advertenties die worden afgespeeld voor een andere video.  Kijkers zien vijf seconden van uw video en zijn dan in de mogelijkheid om te beslissen of ze doorgaan met kijken naar de adverentie, anders kunnen ze deze overslaan.

Voor al deze vormen geldt dat u enkel betaalt als de kijker daadwerkelijk uw video bekijkt.  Bij TrueView InStream moet de kijker ten minste 30 seconden van de video bekijken, of bij kortere video’s: deze helemaal uitkijken.

Wat doen wij voor u?

Youtube Video Advertenties

InSync zorgt ervoor dat uw merk en aanbiedingen bij de juiste doelgroep terechtkomen, binnen door u gekozen regio’s. Adverteren met Youtube video reclame is dé manier om gezien te worden binnen resultaten van de tweede grootste zoekmachine wereldwijd: Youtube. Youtube video reclame is een onderdeel van Google Adwords maar goedkoper per klik. U krijgt dus meer zichtbaarheid voor het zelfde geld. Het is een mooie aanvulling op de standaard of reeds bestaande Google Adwords campagne.

Regionale video advertenties – online

Online regionaal adverteren op Youtube en het Google Display network kan binnen een geselecteerde doelgroep (selectie op geslacht/leeftijd/interesse, etc.) en binnen een door u gekozen gebied. Dit kan een regio zijn rond bepaalde winkelpunten, of dit kan een gebied zijn waar u uw verkoop of expansie extra wilt ondersteunen.

Online Video Campagnes

Video campagnes op Youtube en het Display Netwerk van Google zijn een vorm van online adverteren die voor velen nog nieuw is. Toch zijn de voorwaarden aantrekkelijk en de resultaten spectaculair.

Adwords campagne rapportage

De Youtube video advertenties zijn een gespecialiseerd onderdeel van Google Adwords. U krijgt hierbij ook hier een regelmatige opvolging van de Youtube campagne en rapportage van de resultaten.

Video Productie

Indien mogelijk werken we met uw eigen video materiaal, u kan bij ons ook terecht voor de realisatie uw eigen video producties.

Professionele Google Adwords

Wij begeleiden u bij de productie en de distributie van uw video’s, zodat deze bij de juiste doelgroep en in de juiste regio zichtbaar zijn.

Voordelen

  • Opmaak van uw Youtube video reclame campagne
  • Trefwoordenanalyse en bepaling
  • Opmaak van uw advertentieteksten en AB testing
  • Keuzeopties verschillende google adwords netwerken
  • Aanmaken video advertenties
  • Integratie van uw advertentie in druk bezochte websites
  • Opzetten van tijdelijke en regionale Google en Youtube adwords campagnes
  • Rapportage over de prestatie van uw online video campagne
Tips over het gebruik van online video

Contacteer ons nu

Wilt u online meer zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betere resultaten? Contacteer onze Youtube video advertentie professionals.

Meer intresse in onze andere diensten?

UITLEGVIDEO’S

Geef snel en compact weer waarover het gaat, als begeleiding van een verkoopsgesprek, prospectie of ...

VLOG SERVICE

Veel bedrijven hebben de behoefte om regelmatig eenvoudige video updates online te plaatsen.

BEDRIJFSFILMS

Een bedrijfsimago bouwen en onderhouden, hiervoor is de bedrijfsfilm is onmisbaar geworden.

PRODUCTFILM

Bespaar geld en realiseer van de eerste keer een productfilm die zichzelf terugbetaald.

VIDEO CONTENT MARKETING

Video content marketing kan verspreid worden over niche websites die bezocht worden door uw doelgroepen