Klanten

HomeKlanten

Customer Cases
Lees meer

 

 

 

 

 

Persempre is de exclusieve invoerder van kachels van het merk Piazetta. De markt voor pelletkachels is zeer concurrentieel en een kwaliteitsmerk heeft er baat bij de verschillende usp's duidelijk te communiceren. Online video communicatie is laagdrempelig en het vraagt weinig inspanning om informatie die via video wordt verstrekt te verwerken.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Porphyrio is een bedrijf dat ontstaan is uit de Afdeling Mechatronica, Biostatistiek en Sensoren (MeBioS) van de Katholieke Universiteit van Leuven, België. Na meer dan 10 jaar R&D in modellering & statistiek, hebben we ze de opgebouwde expertise vertaald in een cloud gebaseerde “Smart Farm Assistant”, een dienst die aangeboden wordt aan veehouders wereldwijd ter ondersteuning van hun management.

Lees meer

 

De VZW Altijd Mooi wil alle vrouwen die de diagnose "kanker" te horen krijgen ondersteunen. Ze leggen vooral de nadruk op "wat met je vrouwelijkheid" tijdens en na kanker? Het streven is om elke vrouw die te horen krijgt dat ze kanker heeft een verwenmomentje cadeau te doen via een VZW Altijd Mooi bon, een genietmoment voor elke patiënte.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

iMinds is een onafhankelijke onderzoeksinstelling, in opdracht van de Vlaamse overheid. Het iMinds-team biedt bedrijven en organisaties actieve ondersteuning bij onderzoek en ontwikkeling en rond onderzoeksprojecten. Bij elk van die projecten komen zowel technische als niet-technische aspecten aan bod.

Lees meer

 

 

 

Voor RolandDG Europa realiseerden we de afgelopen jaren verschillende films, voor uiteenlopende toepassingen.  RolandDG is gespecialiseerd in twee productgroepen: breedformaat printers en betrouwbare dentale freesmachines voor tandtechnici.

Bekijk de video's

Bekijk alle videoproducties per klant