Over ons

HomeOver ons

OVER ONS

InSync is ontstaan uit de passie voor communicatie. Tijdens en na een opleiding in een Brusselse filmschool, RITS – School of arts, heeft oprichter Sam Dierckx 8 jaar als freelancers voor de grote nationale TV zenders en productiehuizen gewerkt.

De beste workflows en mensen die hij op vele verschillende plaatsen heeft gezien worden gecombineerd binnen InSync. De personen waar we mee samenwerken hebben allen een ruime ervaring met TV producties. Aangezien er daar weinig ruimte voor fouten is, behoren degenen die in dat nationale circuit meedraaien tot de beste vakmensen binnen onze sector.

Video producties draaien met bepaalde doelgroepen in het achterhoofd is onze natuurlijke reflex. De creatie van relevante content voor uw doelgroepen is de enige manier waarop video online zal werken.

Denk hier eens over na: Als kijkers op TV de reclameblokken doorspoelen, waarom zouden ze dit soort video's online wel bekijken?

De  video producties of bedrijfs- en productvideos van InSync durven we innoverend te noemen. In een markt waar de consument niet meer alles zomaar slikt wat hem of haar wordt aangeboden maken we online video’s waarnaar mensen op zoek gaan. We streven een “pull” model na in plaats van het oude outbound marketing "push" model. We hebben de cijfers uit de praktijk waaruit blijkt dat ons model werkt, u krijgt meer leads via het internet dankzij onze aanpak.

Bel (03 294 64 56) of mail ons zodat we bovenstaande tijdens een ontmoeting kunnen bespreken.