Opvolging gesprek

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

Beste Jo, John,

Nog even overlopen wat we besproken hebben tijdens onze ontmoeting.

De uitleganimatie kan op verschillende manieren ondersteunen bij prospectie:

1: website embedding

Bij integratie van de uitleganimatie op de home pagina is het voor prospecten en terugkerende klanten meteen duidelijk waar jullie toegevoegde waarde zit.

Ze klikken op de video, zien een aantal herkenbare problemen meteen gekoppeld aan de oplossingen en advies die jullie aanbieden.

2: Ondersteunende sales tool

Bij bezoek van prospecten kan in 1.5 minuut tijd meteen getoond worden waar jullie het verschil maken. De video verteld het verhaal iedere keer weer perfect, ondersteund door grafische elementen zodat het auditief en visueel duidelijk is wat jullie aanbieden.

3: Organische lead generatie

We kunnen mits een kleine opleg de video voorzien van een VSEO. De video wordt dan geoptimaliseerd voor vindbaarheid op bepaalde zoekwoorden binnen jullie domein en wordt zo gevonden door geïnteresseerde partijën die doorverwezen worden vanuit Youtube (na een zoekopdracht binnen Youtube of via Google naar Youtube) naar jullie contactpagina van de website.
Zo is er als aanvulling op de website nog een extra locatie waarop jullie met die doelgroepen in contact kunnen komen.
Kostprijs VSEO toepassing video en Youtube kanaal optimalisatie (Kanaal SEO, aanmaak, instellingen: zodat geen advertenties van anderen op jullie video’s komen etc.): 595 EUR

Zoals besproken lijk een uitleganimatie pictogramstijl voor jullie het meest ideaal zoals in dit voorbeeld met een vergelijkbare doelgroep:

[kpt]

 

Ook enkele voorbeelden van hoe deze geïntegreerd zijn in enkele wegpagina’s van onze klanten:

BPM SoftwarePerSempre Saniori Tonc

 

 

 

 

 

Meerdere voorbeelden:

http://insync.be/nl/diensten/video-producties/uitleg-animatie/