Nieuws

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

26

aug 2014

Waarom uw concurrenten reeds video gebruiken!

Gepost door / in Nieuws /

#1: Video is altijd geschikt Video is geschikt voor elke onderneming. Of het nu gaat om een product te tonen, een dienst te demonstreren of het visualiseren van een concept of idee met animatie. Het kan allemaal. Zorg dat het voor uw potentiële klanten makkelijker wordt om het te begrijpen en dat ze het kunnen zien met hun eigen ogen.

#2: Het is persoonlijk Als u filmpjes maakt waar u zelf in beeld komt wordt het voor uw potentiële klanten veel persoonlijker. U wordt als het ware het gezicht van uw onderneming en hun aanspreekpunt. Op deze manier straalt u geloofwaardigheid en vertrouwen uit en dat komt uw bussines alleen maar ten goede. Video is een manier om alles menselijker te maken, zeker in online omgevingen.

#3: Het is goed voor SEO Dankzij video komt u op de eerste plaats in de Google zoekresultaten. Google is eigenaar van Youtube en zet automatisch video’s op een hogere positie. Dus uw potentiële klanten zullen u sneller en gemakkelijker vinden.

#4: Video marketing werkt Mensen zijn visueel ingesteld. 60% van de consumenten verkiest het kijken van een video boven het lezen van een tekst.

#5: Het bespaart u werk Ten slotte zorgt een video er voor dat u niet telkens dezelfde vragen moet beantwoorden. U krijgt vaak mails met dezelfde vragen of moet telkens aan uw klanten uitleggen wat u nu juist doet of hoe iets werkt. Dat is verleden tijd als u nu investeert in een video die telkens opnieuw kan bekeken worden. Kortom, u bespaart tijd en werk.

U kan mij bereiken via hans@insync.be of op direct op mijn telefoonnummer: 0497/55 51 32

Gelieve het sociale netwerk te selecteren om deze pagina op te delen.

We like you too :)

Hartelijk bedankt om deze pagina te liken.

GELIJKAARDIGE POSTS