Nieuws

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

17

apr 2014

YouTube Video Reclame biedt ongekende lokale en nationale adverteermogelijkheden

Gepost door / in Nieuws /

Dat het internet vandaag niet meer weg te denken is in uw communicatiebeleid moeten we u niet meer vertellen. Maar wist u dat YouTube Video Marketing u ongekende publiciteitsmogelijkheden biedt, ook zeer lokaal, én toegespitst op bepaalde doel- en leeftijdsgroepen? InSync is uw aangewezen partner, voor het realiseren van de video’s én een uitgekiende distributie ervan.

Zaakvoerder van InSync Video Communication is Sam Dierckx: “Een video zorgt ervoor dat klanten langer op de website blijven en u verkrijgt bovendien een hogere doorklikratio, meer visibiliteit, meer sociaal engagement, 46% meer conversie en 139% meer merkimpact.”

InSync staat u bij in de realisatie van uw video communicatie: uitleganimaties, bedrijfs-, product- of demonstratiefilmpjes, klantentestimonials,… Sam Dierckx: “Video’s die niet bekeken worden, hebben geen waarde. U kan uw video’s op uw eigen website plaatsen, een service naar uw klanten toe vanwege het gemak waarmee men deze informatie kan opnemen. Via YouTube kan u ook gericht adverteren, per doelgroep en per regio. Aan een zeer betaalbare prijs bereikt u het publiek dat u voor ogen hebt.”

Regionaal adverteren via Youtube

Voor veel zaakvoerders is het van belang om efficiënt te adverteren in de eigen regio. De middelen hiervoor zijn jarenlang dezelfde gebleven, gaande van regionale televisie tot sponsering en gedrukte advertenties. Nu is er de mogelijkheid om regionaal zeer kort op de bal te spelen met Youtube video reclame. Veel mensen brengen evenveel tijd door op Youtube dan dat ze naar TV kijken, dus het bereik van een Youtube campagne is moeilijk te overschatten. Sam Dierckx: “We creëren de spots en de campagne voor specifieke doelgroepen in geselecteerde gemeenten en zorgen ervoor dat deze reclame te zien is voor of rond YouTube filmpjes. Achteraf is er een duidelijke rapportage over de kijkcijfers en de resultaten van de campagne. Adverteren kan regionaal aan zeer controleerbare en interessante prijzen.” (NV)

Gelieve het sociale netwerk te selecteren om deze pagina op te delen.

We like you too :)

Hartelijk bedankt om deze pagina te liken.

GELIJKAARDIGE POSTS